2018-09-12 10:07:00

Ginger Brewsky

Met de herfst in aantocht is het tijd voor gember, kaneel en andere lekkere warme specerijen. En natuurlijk is er weer veel aandacht voor de speciale herfstbieren. Daarom hebben we een heel mooi herfstrecept wat we aftoppen met bier! Probeer zelf welke je het lekkerst vindt, wij maakten deze met een heerlijk witbiertje uit de fles. Het mooie aan het recept is dat de cocktail met verschillende biertjes te bereiden is. Dit kan op eigen voorkeur of smaak.

Neem een mooi stevig bierglas en vul dit glas met ijs. Pak daarna een shakebaker en vul deze met de Monkey Shoulder, gember siroop, citroensap. Shake het geheel en giet dit in het bier glas over ijs. Maak de cocktail af door het geheel af te toppen met bier en je hebt een heerlijke Ginger Brewsky.

INGREDIËNTEN
30 ml Monkey Shoulder, 15 ml Gember Siroop, 10 ml Citroensap, Aftoppen met bier


Bekijk het recept