2018-09-09 16:58:00

Butterscotch Cookie

De Bols Butterscotch heeft een lichtzoetige cookie achtige smaak. Om de cocktail niet al te zoet te maken is hier een Brugal anejo rum aan toegevoegd. Dit geeft de cocktail een lekkere kick. De cocktail past perfect tijdens de herfst, zo in de middag of lekker na het eten als after-dinner cocktail.

De cocktail wordt gemaakt in een martini glas, voordat je begint met shaken kan je het glas alvast pre-chillen op de bar met (crushed) ijs. Giet vervolgens alle ingrediënten in een shakebaker en vul het glas met blokken ijs. Shake vervolgens 10 seconden en fine-strain het geheel over het gekoelde glas en je hebt een heerlijke Butterscotch Cookie.

Serveer tip: Serveer de cocktail op een bord met koekjes.

INGREDIËNTEN
30 ml Brugal Anejo, 20 ml Bols Butterscotch, 15 ml Limoensap,10 ml Suikersiroop


Bekijk het recept