2018-11-29 16:07:00

Apple Ginger Punch

Genieten van zo veel cocktails als je wilt, maar de volgende ochtend ook fris uit bed? Alcoholvrije cocktails zijn weer helemaal terug van weggeweest, of je nu de Bob bent of eens zin hebt in iets anders. Bij deze Apple Ginger Punch proef je eigenlijk geen verschil met de alcoholische versie door het heerlijke frisje van Thomas Henry. Deze mocktail is verfrissend én kruidig door het gemberbier, de honing en kaneel – een heerlijke aanvulling op een winteravond

Vul een tumbler met ijs en voeg 100 ml troebel appelsap met een theelepel honing en toe. Top dit vervolgens af met Thomas Henry Ginger Beer. Tot slot garneren met kaneel en een stokje citroengras.

INGREDIËNTEN
100 ml troebel appelsap, honing, Thomas Henry Ginger Beer, Kaneel, Citroengras

Bekijk het recept