2023-05-17 13:01:00
Inspiratie

World Paloma day

17 mei 2023

Una Paloma Blanca! Nee, we gaan het niet hebben over het nummer van George Baker maar over een heerlijke en makkelijk te bereiden cocktail. Op 22 Mei is het namelijk World Paloma day. Dé perfecte dag om te genieten van de nationale cocktail van Mexico, de Paloma!

22 mei is het weer tijd voor World Paloma day!


Een verfrissende combinatie van tequila, limoensap, grapefruit soda en een snufje zout. De Paloma wint razendsnel populariteit en is hard op weg om HET zomer drankje te worden.

Paloma is het spaanse woord voor ‘duif’ .De oorsprong van de cocktail is niet helemaal bekend. Sommigen denken dat de legendarische Don Javier Delgado van bar La Capilla (The Chapel) de cocktail heeft bedacht. Wat wel zeker is, is dat de cocktail al sinds 1950 wordt gemaakt.

De Paloma kan uiteraard niet zonder een premium grapefruit soda. Thomas Henry heeft een grapefruit soda met een unieke zoet, zuur en lichte bittere grapefruit smaak.

Thomas Henry introduceert dit jaar ook grote flessen van de pink grapefruit soda. Hiermee maak je snel en eenvoudig 5 overheerlijke Palomas.

The Flavour Selection helpt je met een aantal lekkere en makkelijke recepten om te zorgen dat ook jij in een handomdraai de Paloma in elkaar zet.

Pink Paloma   Pink Paloma 0.0