2023-05-23 00:01:00
Nieuwe producten

Nieuw: Hendrick’s Flora Adora

23 mei 2023

Hendrick’s Flora Adora is een nieuwe limited release gin van Hendrick’s Cabinet of Curiosities. Master distiller Lesley Gracie heeft opnieuw haar Cabinet of Curiosities geopend om één van haar wonderlijke experimenten in beperkte oplage uit te brengen. Dit voorjaar voelde Lesley zich als een hommel tot een bloem aangetrokken door de fine fleur van haar collectie.

Over de bloemetjes, de bijtjes en de gin
Het idee voor FLORA ADORA ontpopte zich in de weelderige tuinen rond Hendrick’s Gin Palace. Tussen de omheiningen van het ginpaleis aan de ruwe Schotse kust zag Lesley Gracie bloemen lonken naar al wat fladdert of zoemt. De bloesem inspireerde haar om bloemige tonen te laten floreren in haar nieuwste limited edition. De betoverende aroma’s van de bloementuin dansen harmonieus door de kruidigheid van de originele Hendrick’s Gin. FLORA ADORA laat vlinders in ieders binnenste fladderen met een boeket dat perfect past op zonnige voorjaarsfeestjes.

Lesley Gracie: ‘Ik vind het zo ontspannend om te kijken naar de bijen en vlinders die driftig bezig zijn in onze tuinen. Ik vind het fascinerend dat ze sommige planten wel bezoeken en andere juist niet. Sommige bloemen ruiken aanlokkelijker voor de gevleugelde tuiniers. Met die bloemen creëerde ik de botanische blend van Hendrick's FLORA ADORA.’

Flora Adora Tasting Notes
Hendrick's FLORA ADORA bestuift Hendrick’s kenmerkende ronde smaakprofiel met bloemige aroma’s. Lesley creëerde een boeket van de bloemen die extra aantrekkelijk geuren voor vlinders en bijen. FLORA ADORA is een verleidelijk frisse maar weelderige gin.

Serves
FLORA ADORA bloeit wonderschoon in een Wildgarden Cup: een medley van verse munt, frisse komkommer en sappige frambozen met een golf verfrissend citroensap en wat sodawater. Maar ze gaat net zo lief terug naar haar roots met wat tonic en een schijfje komkommer. Of maak een heerlijke Clover Club met deze bloemige gin.

AROMA: Een aanlokkelijk aroma van betoverende bloemen en een volmaakt fris en kruidig karakter dat zo kenmerkend is voor Hendrick’s Gin.

SMAAK: Wonderschone jeneverbes met wat koriander gaat over in een weelderige diepe zoetheid met bloemige karaktertrekjes.