2024-07-01 09:00:00
Inspiratie

Flavour your Bols Spritz

1 juli 2024

De Spritz is tegenwoordig onmisbaar op elke cocktailkaart. Met zijn verfrissende karakter en veelzijdige samenstelling biedt de Spritz mogelijkheden voor vele smaken. Of je nu zoekt naar een licht en zomers aperitief of verfrissing na een lange werkdag, de Spritz past perfect bij verschillende gelegenheden. Bols likeuren zijn de ideale basis voor de Spritz, gezien het assortiment met alle kleuren en smaken van de regenboog.

Bols World’s First Cocktail Brand

Bols is wereldwijd martktleider binnen de likeuren. Naast dat het de world’s first cocktail brand is, zet Bols zich in om kwalitatief hoogwaardige cocktails beschikbaar te maken voor iedereen. Bols biedt een grote range aan kleuren en smaken, en heeft een regenbogen likeurenassortiment. Hierdoor kun je als ondernemer heel makkelijk likeuren uitwisselen om te voldoen aan de verscheidenheid van voorkeuren en behoeften van jouw klanten en wat past bij jouw zaak en de rest van je menukaart.

Serve

Variërend van een klassieke Elderflower “Hugo” Spritz tot een zoetere, zomerse Bols Strawberry Spritz. Volg simpelweg de 3-2-1 regel: 3 delen Prosecco, 2 delen Bols likeur en 1 deel Soda Water. Oftewel: 75 ml Prosecco, 50ml Bols likeur en 25ml Soda water. Schenk over ijs, garneer en geniet!